Ultima oră

Primăria Focşani, un om în minus la comunicare

Silvia Vrînceanu
8 sep 2013 1676 vizualizări
Primarul Decebal Bacinschi nu a găsit încă un om potrivit cu care să completeze echipa de la Serviciul Comunicare şi asta pentru că niciun candidat nu a îndeplinit condiţiile de participare la concursul programat săptămana trecută, după cum ne-au declarat oficiali din cadrul primăriei

Printr-un anunţ postat pe site-ul municipalităţii, Primăria Focşani anunţa că va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul comunicare - Compartimentul relaţii cu presa, relaţii externe. Titulara postului este funcţionara Mirela Andrei, care va fi ocupată în următoarea perioadă cu un nou job, acela de mămică. Chiar dacă nu excelază la capitolul comunicare publică, municipalitatea mai vrea un om competent în echipă. Aşadar, cei care cunosc două limbi străine, engleză şi franceză, la nivel avansat, şi au studii universitare în domeniul ştiinţelor administrative sau comunicare şi relaţii publice pot sta cu ochii pe site-ul primăriei pentru următoarea ediţie a concursului. Şi asta pentru că municipalitatea a anunţat că va reprograma concursul. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.