Ultima oră

Ofiţer de la STS Vrancea, mort în accident la Urziceni

Silvia Vrînceanu Nichita
26 iun 2013 1246 vizualizări
Încă o victimă pe şoseaua groazei: căpitanul inginer Cătălin Constantin Nedelcu a intrat cu maşina sub un TIR.Accidentul a avut loc pe o ploaie torenţială

Un ofiţer de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a murit marţi seara, după ce a fost implicat într-un accident produs la intrarea în Urziceni, pe şoseaua europeană 85. Căpitanul inginer Cătălin Constantin Nedelcu, 35 ani, şi-a găsit sfarşitul pe o şosea unde, de-a lungul timpului, au murit mulţi vranceni. Şoseaua groazei a făcut din nou victime. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia din Ialomiţa, accidentul a avut loc în condiţii neelucidate pentru moment. “Conducătorul auto de 35 de ani din Focşani, pe şoseaua E 85, la intrarea în Urziceni, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de un autotren condus de un bărbat de 33 de ani din Ialomiţa. În urma impactului a rezultat decesul şoferului din Vrancea”, ne-au transmis reprezentanţii biroului de presă de la Poliţia din Ialomiţa. Accidentul a avut loc pe fondul unei ploi torenţiale. La faţa locului au ajuns medicii de la Ambulanţă, dar aceştia nu au putut face nimic pentru tanărul căpitan. Trupul lui a fost dus la Spitalul din Urziceni pentru efectuarea necropsiei. În cursul serii de miercuri, sicriul urma să fie adus la Focşani. Cătălin Constantin Nedelcu s-a născut la Jariştea, dar locuia în Focşani. Era căsătorit, dar nu avea copii. “Accidentul a avut loc pe fondul unei ploi torenţiale. Era în timpul liber, se întorcea de la Bucureşti. A fost un coleg deosebit”, ne-a spus lt.col. ing. Ionel Mirică, de la STS Focşani. Colegii de la STS au ţinut să transmită condoleanţe familiei îndoliate. Vom reveni cu amanunte in editia print!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ticu, acum 3962 zile, 19 ore, 57 minute, 50 secunde
perfect adevarat , este soseaua groazei,sosea romaneasca, de fapt noi romanii daca nu intelegem si nu devenim constienti ca suntem groaznici ca oameni asa vom ramane.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.