Ultima oră

Ghidul pentru Sănătate al ZdV: De ce nu mai văd bine?

Silvia Vrînceanu Nichita
8 ian 2013 2326 vizualizări
Afectarea vederii la adult poate avea la origine cauze diferite, însă importantă este prezentarea cat mai rapidă la oftalmolog atunci cand se observă o scădere a acuităţii vizuale.

Recuperarea vederii depinde de rapiditatea prezentării la medic, după cum avertizează medicii consultaţi de Ziarul de Vrancea, special pentru numărul de astăzi al Ghidului pentru Sănătate, care prezintă principalele cauze ale scăderii vederii la adult dar si semnele care prevestesc pierderea ochilor. Tot în ghidul de astăzi medicii vorbesc cititoarelor noastre despre lăuzie şi ce probleme şi complicaţii pot apărea în prima lună după naştere. Acestea dar şi alte subiecte interesante pot fi citite în Suplimentul gratuit pentru Sănătate ce apare în fiecare miercuri doar împreună cu ediţia tipărită a Ziarului de Vrancea, disponibila la chioscurile de difuzare a presei. Lectură plăcută și sănătate, că-i mai bună decît toate!

 

Aveți probleme de sănătate și nu știți cui să vă adresați? Sau poate ați consultat deja un medic dar mai doriți să aflați și o altă opinie? "Ghidul pentru Sănătate" al Ziarului de Vrancea vă poate ajuta cu sfaturi și răspunsuri avizate. Reputați medici din Vrancea și din spitalele universitare din Iași din toate specialitățile pot răspunde întrebărilor pe teme medicale adresate de cititorii noştri. Așteptăm scrisorile și întrebările dumneavoastră pe adresă redactei: B-dul Unirii nr.17, bl. 37, Focșani - Vrancea, cu mențiunea pe plic "pentru Ghid de Sănătate" sau pe adresă de mail: redacția@ziaruldevrancea.ro. "Ziarul de Vrancea" a lansat încă din 2008 pentru cititorii săi un supliment gratuit care reuneşte în cele opt pagini materiale din domeniul sănătăţii scrise de cei mai reputaţi specialişti din regiunea Moldovei. (Silvia Vrînceanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Oana, acum 4130 zile, 20 ore, 29 minute, 49 secunde
Daca nu mai vad bine si nu am bani ce este de facut?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.