Ultima oră

Exclusiv!!! Cum s-a văzut Crăciunul în imaginile de pe Facebook

Silvia Vrînceanu
27 dec 2012 11353 vizualizări
Zilele de sărbătoare au fost un prilej minunat pentru vranceni de a arăta şi altora cum au petrecut în aceste zile speciale. Aşa se face că reţelele de socializare de pe Internet- ferestre mai mult sau mai puţin deschise în vieţile multora - s-au umplut de urări, fotografii şi filmuleţe făcute langă bradul împodobit sau în jurul meselor pline cu bucate şi decoruri tradiţionale. Ziarul nostru a făcut o selecţie a celor mai interesante imagini care au circulat în aceste zile şi vă arată cum s-a văzut Crăciunul pe Facebook. La mulţi ani! (Silvia VRÎNCEANU)


 
1. O înviorare de dimineaţă s-a transformat într-o urare foarte specială de Crăciun din partea băieţilor de la Colegiul Militar Liceal "Stefan cel Mare" din Campulung Moldovenesc, acolo unde studiază şi caţiva elevi din Vrancea. Aşadar iată urarea clasei a XII-a C...

2. Iată şi o replică a unui Crăciun fericit în variantă exclusiv feminină...

3. Un grup de sportive de la Clubul şcolar de gimnastică Focşani l-a primit pe Moş Crăciun la o cabană din Lepşa, acolo unde au avut parte de un mic stagiu oferit de profesorii lor în contul rezultatelor bune de anul acesta. Iată un salut al fetelor de la înviorarea de dimineaţă.In imagine apar gimnastele Ana Maria Puiu, Elena Smadi, Alina Craciun, Teodora Patrascu, Diana Valesereanu, Andreea Tanase, Adelina Ciubotaru, Andreea Popescu.

 

 

4. Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la militarii noştri din Afganistan, aflaţi la 3.738 de kilometri de Focşani. Chiar dacă Moşul a avut sacul plin şi i-a ţinut pe toţi pe genunghiul său, soldaţii încartiruiţi în Qualat au un regret: nu au avut un brad adevărat, cu parfum de cetină, ci s-au mulţumit cu o copie ... ecologică.

 

5. Mulţi au profitat de mini-vacanţa de Crăciun pentru a recupera din lecturile pierdute în timpul anului.


 

 

6. Copiii de la Vintileasca au plecat să vestească Naşterea Domnului. Totul este de un alb imaculat în satul lor, aşa că au avut un Crăciun de poveste. Iar fotografiile postate pe net au primit multe “like-uri”.

7. Crăciuniţele Maria şi Elena, ambele născute în luna cadourilor, vă urează sărbători fericite de pe Facebook.

 

 

8. Gospodinele din Vrancea au găsit un fel gustos de a le ura musafirilor Crăciun fericit! Iată ce torturi şi salate de boeuf au ornat special pentru mesele de sărbători.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stana , acum 4144 zile, 20 ore, 50 minute, 38 secunde
Un lucru minunat... Va urez sa aveti mereu idei interesante!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.