Ultima oră

Nazare nu candidează în Vrancea, Mustea se mai gandeste

Silvia Vrînceanu
12 oct 2012 1814 vizualizări
Fostul ministru focşănean Alexandru Nazare nu va mai candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele PDL Vrancea, aşa cum s-a vehiculat.

Fostul europarlamentar PDL şi ministru al Transporturilor în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit preşedinte interimar al filialei PDL din Brăila, oraş pe care şi-ar dori se pare să-l reprezeinte în Parlament. Acesta ar urma să stabilească cine va fi candidat din partea pedeliştilor brăileni. Nazare a preluat această funcţie după ce Constantin Dumitriu a fost destituit de la şefia filialei. De asemenea, candidatura deputatului Răzvan Mustea Şerban este incertă în Colegiul 1 Focşani, potrivit unor surse din PDL, acesta urmand să aibă o ultimă discuţie cu conducerea centrală a partidului care l-a făcut şi pe el ministru anul acesta, înainte de căderea Guvernului MRU. Mustea nu mai este sigur de reuşită şi se pare că nu vrea să cheltuiască banii degeaba în campanie. PDL Vrancea nu şi-a definitivat listele pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, în cateva zile urmand să se decidă cine candidează pe listele ARD. Se pare că unul dintre colegii va fi oferit celor de la Forţa Civică, care a început să curteze şi jurnalişti pentru a-i băga în politică.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.