Ultima oră

Şcolile din tot judeţul Vrancea rămîn închise pînă luni

Silvia Vrînceanu Nichita
8 feb 2012 5029 vizualizări
Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în zilele de 9 şi 10 februarie 2012, cursurile vor fi suspendate în toate şcolile din judeţul Vrancea, după cum a anunţat astăzi Inspectoratul Şcolar Judeţean pe pagina sa de internet, http://isjvn.vn.edu.ro.

“Avînd în vedere că la nivelul judeţului Vrancea este o atenţionare de COD GALBEN în erioada 8 februarie, ora 10.00,- 10 februarie, ora 12.00, ger persistent, temperaturi între -25 şi -15 grade Celsius, şi faptul că în tot judeţul drumurile sînt înfundate, în zilele de 9 şi 10 februareie 2012 se suspendă cursurile şcolare din toate unităţile de învăţămînt preuniversitar din judeţ”, se arată în adresa trimisă directorilor de şcoli. Elevii vrînceni nu mai fac cursuri şcolare de vinerea trecută din pricina drumurilor impracticabile, pline de zăpadă. Decizia este una formală întrucît nici dacă ar vrea elevii şi profesorii nu ar avea cum să ajungă la şcoli în aceste zile. Recuperarea materiei pierdute se face prin decizie a directorilor de şcoli. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.