Ultima oră

(Galerie foto si VIDEO!!!)Sorin Hornea a fost “uns” prefect

Mihaela Beșleagă
18 oct 2011 2389 vizualizări
Judeţul Vrancea are, oficial, un nou prefect, în persoana fostului subprefect Sorin Hornea, care a fost învestit în funcţie

Ceremonia a fost oficiată de secretarul de stat Mihai Capră, din Ministerul Administraţiei şi Internelor, în prezenţa deputatului PDL Alin Trăşculescu, a directorilor de instituţii deconcentrate din judeţ şi a activului de partid din PDL. Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor a dat citire hotărîrii de mobilitate a lui Ion Oprea în funcţia de inspector guvernamental, prin decizie a primului ministru. „Funcţia de prefect presupune o mare responsabilitate, determinare, efort dar şi multă pasiune. Funcţiile vin şi pleacă, important este ce am construit. Doresc mult succes domnului prefect Hornea”, a spus resemnat fostul prefect Ion Oprea. Mihai Capră a mulţumit fostului prefect pentru activitatea din cadrul Instituţiei Prefectului şi a menţionat că schimbarea a avut loc pentru o eficientizare a activităţii în instituţie.  Ulterior s-a citit hotărîrea de guvern privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei de prefect de către Sorin Hornea şi depunerea jurămîntului.  Acesta a declarat că îşi propune realizarea unei bune monitorizări a relaţiei cu cetăţenii şi a mulţumit celor din minister pentru încrederea acordată, dar şi deputatului Alin Trăşculescu. „Vrem ca cetăţenii să fie mulţumiţi de modul în care sînt trataţi, legea să fie respectată în Vrancea. Vreau să fiu un prefect eficient şi la nivelul aşteptărilor”, a declarat Sorin Hornea. Prezent la învestire, deputatul Alin Trăşculescu a spus că noua conducere trebuie să facă faţă la rigorile tot mai mari pe care le impune Guvernul. Sorin Hornea a fost numit vineri în funcţia de prefect prin hotărîre de guvern. Acesta a anunţat că îşi va aduce în Prefectură oameni noi în cabinetul prefectului, colaboratorii lui Ion Oprea urmînd să plece din instituţie. Atît şeful cancelariei, Felix Alexe, cît şi purtătorul de cuvînt Cristina Tănasă au fost prezenţi la învestirea noului prefect. Vom reveni cu mai multe amănunte despre învestire în ediţia print a ziarului . (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nicusor de la Braila, acum 4576 zile, 1 ora, 8 minute, 30 secunde
Sa nu ma mai sune Trasculescu de ziua mea !!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.