Ultima oră

SMS-Sportiv: Iuliana Jaba eliminată din primul tur

Corneliu Condurache
10 oct 2011 1840 vizualizări
Iuliana Jaba, sportivă legitimată la clubul Addras Focşani, a fost eliminată din primul tur la campionatele europene de taekwondo pentru juniori ce au avut loc în Cipru.



 Iulia Jaba a intrat în concurs la categoria 49 de kilograme, dar a ratat obiectivul, şi anume obţinerea unei medalii. Sportiva, însoţită de antrenorul Adrian Dochioiu, s-a întors ieri în ţară. (D.C.)

Un egal şi o înfrîngere la juniori:

Echipele vrîncene de handbal masculin au obţinut un singur punct în campionatul naţional al juniorilor I. LPS Focşani a cedat cu 30- 23 meciul jucat în deplasare cu LPS Buzău. Echipa CSS Adjud a obţinut un punct în deplasare de la Botoşani. Adjudenii au terminat meciul jucat cu CSS Botoşani, la egalitate, scor 26-26. (D.C.)

Voleibalistele au învins Oneştiul:

Echipa de cadete de la LPS Focşani a cîştigat meciul jucat duminică în campionatul naţional. Focşănencele au trecut cu 3 - 2 de CSS Oneşti. Pe seturi, scorul a fost 25-18, 13-25, 19-25, 26-24, 15-7. Meciul s-a jucat în sala Liceului cu Program Sportiv din Focşani. (D.C.)

Cupa Poliţiei, la baza Dagemar:

În această dimineaţă, de la orele 10.00, la baza sportivă Dagemar va avea loc Cupa Poliţiei la minifotbal. Vor participa echipele de la IPJ Vrancea, Buzău, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. Jocurile vor avea loc simultan, pe două terenuri. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.