Ultima oră

Cel mai accesat portal de stiri din judetul Vrancea se relanseaza incepind de astazi

Silvia Vrînceanu Nichita
3 aug 2011 1227 vizualizări
Noua editie online a Ziarului de Vrancea vine si cu alta premiera: cititorii vor putea posta anunturi de mica publicitate in ambele editii, online si print

 

Ziarul de Vrancea, cel mai citit cotidian din judetul Vrancea, cu peste 22.000 de cititori pe editia tiparita si peste 53.000 de utilizatori unici pe editia on-line, isi relanseaza de astazi editia electronica disponibila la adresa www.ziaruldevrancea.ro.
La capatul citorva luni de munca, specialistii de la Macrodevelopment SRL Bucuresti -colaboratorii societatii editoare a cotidianului Ziarul de Vrancea in dezvoltarea editiei electronice -sint gata sa lanseze in mediul online un website interactiv, cu o interfata prietenoasa, pe care se poate naviga mai usor si care va avea un continut mai bine structurat ce permite, totodata, o mai buna interactiune intre cititori si echipa de jurnalisti. Chiar daca designul ramine in mare acelasi, functionalitatea site-ului va fi optimizata si va reprezenta noile tendinte inovative in materie de jurnalism digital.
Stilul grafic atractiv evidentiaza fiecare sectiune din ziar, aduce informatia la indemina utilizatorilor, valorizind in acelasi timp munca unei echipe de 15 jurnalisti care fac din Ziarul de Vrancea cel mai bun si credibil ziar din judet.
Incepind din 2010, cotidianul a implementat in editia online o platforma webtv, o noutate absoluta in peisajul media din Vrancea. Aceasta sectiune, care va fi amplu dezvoltata in viitorul apropiat, va fi mult mai usor de vizualizat in noua varianta a editiei on-line. Totodata, cititorii vor avea la dispozitie galerii foto la articole dar si alte functionalitati multimedia, care imbina in mod profesionist textul cu fotografia, sunetul si continutul video.
Noua versiune a site-ului www.ziaruldevrancea.ro vine si cu alta premiera pentru ziarele din Vrancea: utilizatorii - cititori obisnuiti, persoane fizice autorizate sau firme - vor putea posta si viziona anunturi de mica publicitate, printr un sistem modern, rapid si eficient,de ultima ora, atit in editia electronica cit si in cea tiparita. Detalii pe anunturi.ziaruldevrancea.ro, site-ul nr. 1 de anunturi din Vrancea.

Ce alte noutati am mai introdus in site:


• Ultimele stiri locale pentru ca utilizatorii nostri sa fie primii care afla cele mai proaspete stiri din judet si nu numai.
• Acum veti gasi mai usor cele mai citite stiri din ultimele 24 de ore, stirile din ultima saptamina si cele din ultima luna.
• Anunturile online premium postate de utilizatori vor fi afisate pe crawl pozitionat imediat sub capul ziarului pentru o mai usoara accesare si vizibilitate.
• Va veti putea loga prin site-ul de socializare Facebook.
• Veti putea sa ne votati dind click pe butonul +1 pentru o mai buna pozitionare in motorul de cautare Google.
• Stirile sint corelate la fiecare categorie: „Mai multe din aceeasi categorie” si „Stiri de acelasi autor”. De asemenea, puteti vedea numarul comentariilor si numarul vizualizarilor, dar puteti lua atitudine si in privinta comentariilor care incalca regulile bunei cuviinte, un minus care era reprosat uneori actualei editii electronice.
• Vom avea o viteza de incarcare a site-ului mai buna.
• Va veti putea abona la Newsletter-ul zilnic si/sau saptaminal.
• Veti putea participa la dezvoltarea continutului prin sectiunea „Trimite stirea ta”.


IMPORTANT: Noul www.ziaruldevrancea.ro se va afla pentru citeva zile in perioada de proba, asa ca daca vor aparea mici probleme de utilizare va rugam sa ni le semnalati la adresa ziaruldevrancea@yahoo.com pentru a le remedia impreuna.
Va multumim pentru colaborare!
Persoanã de contact: Silvia Vrinceanu Nichita, Redactor-sef
e-mail: ziaruldevrancea@yahoo.com
telefon 0723.164.635
www.ziaruldevrancea.ro

  • Despre Ziarul de Vrancea

  • Cotidian de informatii generale ce apare de luni pina simbata in judetul Vrancea, "Ziarul de Vrancea" este principalul mijloc de informare a vrincenilor, avind 32 pagini, 16 dintre acestea fiind color. Potrivit ultimei livrari de date a Studiului National de Audienta (SNA) - departament al Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT)-, editia tiparita a Ziarului de Vrancea are zilnic peste 22.000 de cititori la un tiraj mediu difuzat de 3.522 de exemplare pe editie, in perioada auditata. Varianta electronica www.ziaruldevrancea.ro a inregistrat in iunie 2011, conform Studiului de Audienta si Trafic Internet 53.736 clienti unici,189.264 vizite si 788.885 afisari. Ziarul de Vrancea este singurul cotidian din judet ce are auditata atit varianta tiparita cit si pe cea de pe internet. Fiecare editie cuprinde urmatoarele sectiuni: eveniment local, national si international, stiri economice, opinii, divertisment, sport, Jurnalism cetatenesc, anunturi de mica si mare publicitate. Materialele sint redactate intr-un stil dinamic, echilibrat si dupa o corecta documentare, Ziarul de Vrancea avind drept misiune informarea corecta si la timp a publicului cititor. Ziarul de Vrancea a aparut pe piata in anul 2002, dupa ce anterior, timp de 5 ani, a iesit pe piata sub numele de Monitorul de Vrancea, titlu care a cazut prada unor obscure interese politice. Avind sloganul „Ziarul de Vrancea - Iti spune ce altii iti ascund!”, cotidianul a demonstrat ca este o voce a comunitatii vrincene si s-a pozitionat ca un ziar incomod cu cei care detin puterea publica. Ziarul este conceput de o echipa de peste 20 de jurnalisti si tehnicieni, cu o experienta de 15 ani in mass-media. Nucleul care a plecat la drum inca din anul 1998 a impartasit valori comune, care au dus la coeziunea echipei si la eficienta acesteia. Valorile comune au insemnat: independenta fata de ingerintele politicului si economicului; vointa de a scoate un produs de calitate; dinamism; responsabilitate; spirit de echipa; perseverenta si dorinta de a fi cei mai buni. Ca dovada ca ne facem datoria cu profesionalism stau si premiile obtinute din partea unor organizatii de prestigiu, cum ar fi Clubul Roman de Presa, Freedom House sau Comisia Europeana. Ziarul de Vrancea este detinut de familia Condurache din Focsani, actionarii firmei care editeaza publicatia nefiind implicati politic.(Silvia Vrinceanu Nichita)

  •  
     

    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.