Ultima oră

Focsani: Banditii de pe bulevardul Garii

Silvia Vrînceanu Nichita
19 iun 2011 690 vizualizări
Strazile din municipiul Focsani devin din nou periculoase, dupa ce micii banditi au inceput sa atace trecatorii la drumul mare.

Asa s-a intimplat si vineri, pe 17 iunie, in jurul orelor 15:45, pe b-dul Garii, din Focsani, cind un pusti de 16 ani a atacat o femeie de 72 de ani din Gugesti careia i-a furat poseta de pe umar in care avea o suma mare de bani. Femeia se grabea sa ajunga la gara pentru a se intoarce acasa cind tilharul, care statea ascuns in boscheti, i-a iesit in fata si a luat victima prin surprindere. Politistii spun ca acesta are experienta in astfel de fapte. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a mai stabilit faptul ca tinarul impreuna cu fratele sau, tot minor, la data de 20.04.2011, in jurul orelor 20.00 l-au deposedat prin acte de violenta pe N. Marian, de 41 de ani, din localitate de mai multe bunuri personale. Politistii spun ca cei doi au trintit victima la pamint, dupa care au controlat-o in buzunare, de unde i-au sustras bani si bunuri, totul in valoare de 250 lei. Initial, fapta a ramas cu autor necunoscut, insa politistii banuiau ca este vorba de "opera" unor tineri scapati de sub controlul familiei. La ultima isprava, micul bandit a fost prins in flagrant, retinut 24 de ore pe baza de ordonanta, iar in urma prezentarii cu propunere de arestare preventiva acesta a obtinut un mandat de arestare de 19 zile. Potrivit Politiei, prejudiciul de aproximativ 1.000 lei a fost recuperat si predat partii vatamate. Cei doi tineri sint cercetati acum sub aspectul savarsirii infractiunii de tilharie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.