Ultima oră

Turul Vrancei

Nicoleta Cristea
24 iun 2010 703 vizualizări
Postul si candidatul la Politie

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea a reusit sa gaseasca ieri sefi de post pentru comunele Ploscuteni, Vrincioaia si Ciorasti. A fost organizat in acest sens concurs pentru ocuparea functiei de sef de post, acesta constind intr-un interviu dupa ce candidatii au trecut de testul psihologic obligatoriu. Astfel, agentul sef adjunct George Raileanu va conduce Postul de Politie Ploscuteni, care a ramas fara sef de doua saptamini, iar agentul sef adjunct Viorel Oancea si agentul sef Liviu Costian vor coordona activitatea de la Postul de Politie Vrincioaia, respectiv Postul de Politie Ciorasti. Ultimele doua posturi au fost ocupate, inca din luna decembrie 2009, prin imputernicire. (Raluca MANOLACHE)

Dosar penal pentru un cartier rezidential


Focsaneanca Ana Maria Baltaga a fost trimisa in judecata pentru a doua oara in acest an, pentru evaziune fiscala. De aceasta data, femeia este acuzata ca, in perioada noiembrie 2007 - ianuarie 2008, in calitate de administrator unic la o societate din municipiu, nu a inregistrat in evidenta contabila doua facturi, in valoare totala de 104.000 lei. In ianuarie anul acesta, Baltaga, in virsta de 34 de ani, a fost trimisa in judecata pentru un prejudiciu de 512.500 de lei, adus in dauna a sapte parti vatamate, carora le-a promis ca le va construi locuinte intr-un cartier rezidential din comuna Vinatori. In acel rechizitoriu se arata ca, dupa incheierea contractelor, societatea administrata de Baltaga a efectuat partial lucrarile, iar in unele cazuri chiar deloc. De altfel, focsaneanca a mai avut cauze similare pe rolul instantelor, in unul dintre ele fiind condamnata chiar la 4 ani inchisoare cu executare, dosar care se afla in apel. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.