Ultima oră

Seful de post din Dumitresti, acuzat de hartuire si lovire

Iulia Nicolaie
22 mar 2010 723 vizualizări
Trei tineri il acuza pe seful de post ca i-ar fi hartuit si ca ar fi recurs chiar la violenta fizica, dupa ce au fost luati la sectie de la scoala, fiind suspectati de lovire u politistul neaga acuzatiile formulate de cei trei elevi

Trei elevi de la Grupul Scolar din Dumitresti il acuza pe seful de post din comuna, Jean Amariutei, ca in timpul unei anchete, in cadrul careia erau considerati suspecti, au fost amenintati iar unul dintre ei chiar lovit. Totul a avut loc la inceputul lunii, cind localnicul Nicolae P. a fost agresat in zona unui bar din comuna. "In jurul zilei de 11 martie, barbatul a depus plingere la politie, iar in prezent se efectueaza cercetari cu privire la aspectele sesizate", a declarat purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea, Catalina Olteanu. Tinerii suspectati de lovire si alte violente neaga acuzatiile si spun ca seful de post ar fi avut un comportament abuziv. "Pe data de 17 martie am fost luati de la scoala si dusi la post. Noi nici macar nu il cunoastem pe acest om pe care se presupune ca l-am fi lovit. Noi in acea seara am dormit. Cind am ajuns la sectie, seful de post ne-a vorbit urit, iar pe unul dintre noi chiar l-a lovit. Nu sintem vinovati, mergem oriunde trebuie ca sa dovedim asta. Facem si testul cu detectorul de minciuni!", a spus Ionut, unul dintre elevi. Seful de post se apara si afirma ca nici vorba sa se fi purtat inadecvat. "Eu am procedat la audierea celor trei elevi, cu permisiunea directorului adjunct si chiar le-am spus ca nu trebuie decit sa scrie adevarul. Nu am lovit pe nimeni si nici nu le-am vorbit jignitor. Si in plus, sint doar banuiti, cercetarile pentru descoperirea vinovatilor in acest caz continua. Nu m-as fi purtat asa cu niste elevi, nu puteam sa-mi permit sa fac asa ceva", ne-a spus Jean Amariutei. Dirigintele elevilor, profesorul Puiu Rosculet, sare in apararea tinerilor. "Copiii nu ne-au creat niciodata probleme si nu cred ca ar fi facut asa ceva, pentru ca sint din familii de oameni credinciosi si simtiti. Dar oricum, nu se procedeaza asa cu niste elevi", a subliniat Puiu Rosculet. De cealalta parte, oficialii Primariei sint de partea sefului de post. "Avem un sef de post care nu ar fi ajuns in aceasta situatie. Dar asa sint generatiile astea, nu mai tin cont de nimic, nici macar de profesori. N-as putea sa spun sigur ca si acesti tineri sint la fel", a spus viceprimarul Iulian Strimbei. Parintii sint hotariti sa depuna plingere in acest caz. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.