Ultima oră

Dosarul drogurilor, finalizat fifty/fifty

Nicoleta Cristea
3 mar 2010 1136 vizualizări
Valentin Carmol Mihalache a primit o condamnare de 4 ani, iar al doilea inculpat a beneficiat de suspendarea pedepsei

Dosarul drogurilor din Italia destinate "impatimitilor" din Focsani s-a finalizat la Tribunalul Vrancea, unul dintre inculpati fiind condamnat la inchisoare cu executare, in cazul celui de-al doilea pedeapsa fiind suspendata. Valentin Mihalache, zis "Carmol", considerat a fi cel care aproviziona "reteaua" cu substante halucinogene, a primit 4 ani de inchisoare pentru detinere, cumparare, transport sau alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, plus interzicerea unor drepturi. Instanta a dispus prin aceeasi sentinta ca starea de arest a inculpatului sa fie mentinuta. In ceea ce il priveste pe Daniel Adrian Olaru, instanta a fost ceva mai blinda, dupa ce pedeapsa aplicata, de 3 ani de inchisoare, pentru aceleasi infractiuni legate de traficul si detinerea de droguri, i-a fost suspendata. La Tribunal s-a decis de asemenea ca Olaru sa fie eliberat de indata, cu conditia sa intre sub supravegherea Serviciului de Probatiune, unde sa incerce sa se reabiliteze. De asemenea, s-a dispus confiscarea drogurilor, a bunurilor ridicate de la cei doi inculpati la flagrant si perchezitie, a sumelor de bani obtinute de cei doi "din activitati ilicite cu droguri de risc, sume indisponibilizate". Prin aceeasi decizie, care poate fi atacata cu apel, s-a dispus si distrugerea drogurilor confiscate, cu exceptia contraprobelor. Mihalache, de 24 de ani, este acuzat ca, in perioada 24 august -12 octombrie anul trecut a introdus in tara diverse cantitati de droguri pentru consumul propriu si pentru comercializare, in timp ce pentru Olaru, de 23 ani, s-a retinut ca a detinut droguri pentru comercializare si consum propriu. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 34 minute, 13 secunde
l-a nenorocit pe bietul copil ia dat 4 ani nu i-a dat o sansa l-a facut infractor pe viata la distrus domnule judecator daca era copilul dumneavoastra nu ii mai acordati o sansa??
, acum 739400 zile, 5 ore, 34 minute, 13 secunde
ce la nenorocit..asa ii trebuie pentru trafic..el a nenorocit atatia prin aprovizionare..ia dat putin 4 ani..si celalat merita inchisoare...rusineee
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.