Ultima oră

Cum combatem poluarea? ¦ cu premii!!!

Silvia Vrînceanu Nichita
13 feb 2010 1280 vizualizări
Cunoscutul caricaturist vrincean Constantin Pavel a obtinut recent un nou premiu I la Salonul international de caricatura "Humor Grafico" care a avut loc in orasul spaniol Barakaldo.

Tema competitiei a fost tehnicizarea si impactul noilor tehnologii in viata cotidiana. Artistul vrincean a trimis in Tara Bascilor un desen care arata cum fabricile poluatoare se doteaza cu braduleti parfumati pentru improspatarea aerului invadat de noxe. Ideea a fost apreciata de juriu, mai ales ca traversam o perioada in care protectia mediului si combaterea incalzirii globale devin preocupari vitale ale contemporaneitatii. La editia din acest an a Concursului de "Humor Grafico" au fost prezentate 576 de lucrari si au participat 264 de concurenti din 49 de tari. Interesant este ca locul doi in cadrul competitiei umoristice a fost obtinut tot de un roman, potrivit unui articol publicat de presa spaniola de limba romana. Cunoscutul artist Constantin Pavel a obtinut in ultimii 28 de ani sute de premii nationale si internationale la concursuri organizate in tari de pe tot mapamondul, fiind cel mai titrat artist plastic din judetul nostru. Ziarul de Vrancea il felicita pe graficianul C. Pavel pentru aceasta noua reusita. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.