Ultima oră

LIFE: Neuronul Stingher 13.01.2010

Valentin Muscă
13 ian 2010 433 vizualizări
Asa cum Monica Anghel nu este manechin, Anna Lesko nu este cantareata; Dupa 3 zile la Ministerul Finantelor Andrei Gheorghe era "muci"

Sebastian Vladescu: "Pe un individ care statea afara si comenta totul l-am convins sa vina la Ministerul Finantelor, iar dupa trei zile era terminat, era muci, nu se mai tinea pe picioare. Nu a plecat din minister, dar acum face zilnic exercitii fizice si psihice ca sa reziste la cat e de munca in Ministerul Finantelor. Ma refer la domnul Andrei Gheorghe". (Gandul)


Elena Udrea: "Va place de Traian Basescu ca barbat? Niciodata nu l-am privit pe Traian Basescu ca barbat, nu asa imi privesc colegii, imi place de Traian Basescu ca om politic". (OTV)


Simona Sensual incearca sa ramana insarcinata: "Sexul dimineata, la pranz si seara nu a functionat. Sa vedem cum e cu injectiile". (Cancan)


Monica Anghel despre Anna Lesko: "Asa cum eu recunosc ca nu sunt manechin, ar trebui sa recunoasca si ea ca nu este cantareata. Sa aiba un concert live de doua ore, singura, si sa cante bine, iar eu imi scot palaria. Anna poate sa spuna ca participa la evenimente, nu ca are concerte". (Click)



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.