Ultima oră

Suspectii de omor, arestati pentru o luna

Nicoleta Cristea
9 ian 2010 687 vizualizări
Judecatorii i-au retinut pe Marin Pfaal si Ionel Catrin, ambii fiind cercetati pentru omor

Principalul suspect in cazul omorului de la Garoafa nu recunoaste acuzatia, chiar daca anchetatorii sustin ca exista probe solide impotriva sa. Marin Pfaal, in virsta de 37 de ani, este din Marasesti, si se pare ca a lucrat in urma cu un an la familia victimei, ajutindu-i pe aceasta si pe concubin in gospodarie. Mai mult decit atit, tinarul beneficia de increderea acestora, pentru ca, pe toata perioada in care a lucrat la ei, a locuit in aceeasi casa. Din primele cercetari reiese ca pensionara Catinca Dan, 73 ani, a fost lovita cu un obiect contondent, de altfel in apropiere fiind gasita o secure cu urme de singe uman, banuindu-se ca aceasta este arma crimei. In plus, pe un geam din locuinta partii vatamate a fost descoperita o amprenta proaspata, care ii apartine suspectului. Pfaal era in baza de date intrucit pina la aceasta data a mai avut inca alte trei condamnari. Dupa ce s-a stabilit cui ii apartine amprenta, anchetatorii au plecat in cautarea lui, fiind nevoie de interventia mascatilor pentru a-l ridica din imobilul de pe strada Siret. Ulterior, procurorii au emis pe numele lui un mandat de arestare provizoriu, ieri fiind trimis instantei cu propunere de arestare. Ieri, anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize dactiloscopice, iar Pfaal a fost amprentat din nou, rezultatul fiind acela ca urma de pe geam ii apartine fara nici un dubiu. Victima traia in concubinaj cu un barbat din Garoafa, acesta fiind internat in spital in momentul comiterii faptei, cadavrul fiind descoperit de fiul concubinului. Desi este greu de stabilit motivul crimei, dat fiind ca Pfaal nu recunoaste nimic, este posibil ca acesta sa fie jaful, intrucit se pare ca concubinul victimei a mai fost pradat in urma cu ceva timp, cind a fost deposedat de o suma maricica. Si Ionel Catrin, de 40 de ani, din Domnesti, a fost prezentat cu aceeasi propunere, dupa ce a fost audiat in prima faza in stare de libertate, fiind suspect ca si-a omorit concubina, pe Ticuleana Lupu. Aceasta pentru ca se astepta raportul medicului legist pentru a se stabili daca femeia a murit in urma loviturilor primite sau decesul a avut o alta cauza. Ulterior, raportul a aratat ca moartea femeii de 38 de ani, originara din Galati, a fost una violenta. In ambele cazuri, judecatorii au dispus arestarea suspectilor pentru 29 de zile. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.