Ultima oră

Liber la dosare pentru spatii verzi

Iulia Nicolaie
23 sep 2009 769 vizualizări
In perioada 21 septembrie- 12 octombrie se desfasoara o noua sesiune de depunere a dosarelor pentru Programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati .

Programul are scopul de a imbunatati factorii de mediu si calitatea vietii. "Suma ce va fi alocata sesiunii de finantare este de 92.442.224, 38 de lei si este prevazuta in bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2009 al Fondului pentru Mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu. Programul se adreseaza autoritatilor publice locale care aplica voluntar, pentru realizarea proiectelor de dezvoltare si modernizare a spatiilor verzi din localitati, precum si infiintarea de noi parcuri, scuaruri si aliniamente plantate sau reabilitarea celor existente", a declarat purtatorul de cuvint al APM Vrancea, Rodica Bongeag. Pentru mai multe informatii, cei interesati pot accesa www.afm.ro. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.