Ultima oră

Thalida a luat premiul cel mare la Microfono D"Oro

Iulia Nicolaie
16 sep 2009 1028 vizualizări
Competitia s-a desfasurat in Italia, la sfirsitul lunii august u mica artista va fi monitorizata de o casa de productie italiana pentru a-si lansa un album

Judetul nostru se poate mindri cu micuta focsaneanca Thalida Trofin, care s-a intors din Italia cu premiul cel mare al concursului International de Muzica Usoara "Microfono D"â„¢oro", la categoria "Ragazzi", pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 si 13 ani. Competitia a avut loc in perioada 28-29 august la San Felice Modena, iar premiul i-a fost inminat Thalidei chiar de catre ambasadorul cultural al Romaniei, Zenovia Elisei. "Micuta artista a avut o misiune grea de indeplinit, avind in vedere participarea mai multor tari, invingindu-i pe italieni chiar la ei acasa, cu o piesa foarte complexa a compozitorului Alberto Flavoi Fulgoni, intitulata "Quadretto" (n.r.- tablou). Cei 13 membri ai juriului, toti muzicieni de elita, au apreciat interpretarea Thalidei, urmind ca aceasta sa fie monitorizata de o casa de productie din Italia pentru a-si lansa un album, cu piese purtind semnatura Cornel Fugaru, Viorela Filip, Jolt Kerestely, Alberto Fugoni si K1", ne-a povestit mama micutei. Succesul vrincencei nu a trecut neobservat nici in presa italiana, aceasta figurind in numeroase publicatii. "Drumul a fost lung, dar foarte frumos si a meritat pe deplin efortul. Vreau sa va spun ca la Festivalul Microfono D"â„¢Oro am primit, in afara de Trofeu, si Premiul "Miglor Testo" pentru cea mai buna compozitie, oferit de binecunoscutul Club Rotary, precum si o minivacanta la Ancona, la un hotel de cinci stele pe malul Marii Adriatice, unde m-am rasfatat fericita cu tot ce imi era interzis inainte de concurs pentru voce, adica baie in mare, inghetata, sucuri reci", ne-a spus Thalida, care a adaugat ca a traversat muntii Alpi si a vizitat biserica de la Loretto, unde se afla mormintul fecioarei Maria. Tot in acest an, cintareata a obtinut premiul intii la Festivalul Tineretii Costinesti, Trofeul la "Florile Dragostei" Focsani, premiul doi la "Ghiocelul de Argint" Birlad si premiul "La Vita e Bella" Constanta. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 5 minute, 35 secunde
BRAVOOOOO....Thalida!!!!! ...ma bucur mult pentru tine!...ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.