Ultima oră

Datoriile parchetului au trecut de 450 de milioane de lei

Nicoleta Cristea
28 iul 2009 738 vizualizări
De la ultima prezentare a situatiei financiare a parchetelor din judet, datoriile unitatilor au crescut. Potrivit prim procurorului Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea, Ion Lefter, intre timp au mai venit facturi de la furnizori, astfel incit in acest moment datoriile au depasit 450 de milioane de lei si se apropie cu pasi repezi de suma rotunda de 500 de milioane

Macar pentru o parte din facturi, parchetul asteapta sume de bani de la ordonatorii de credite, insa nu se stie cind vor sosi sumele necesare. "Noi facem necesarul de credite, pe care l-am trimis atit la ordonatorul secundar de credite, Parchetul de pe linga Curtea de Apel Galati, cit si la ordonatorul principal de credite, care este Ministerul Public. Si Ministerul Public imparte la rindul sau ce ii da Ministerul Finantelor", a aratat prim procurorul Ion Lefter. Cea mai presanta datorie ramine in continuare cea la energia electrica, insa se pare ca la nivelul Ministerului Public exista deja discutii in acest sens pentru a evita o eventuala blocare a activitatii parchetelor prin intreruperea curentului. In ceea ce priveste alimentarea cu gaze a parchetelor, "robinetul" ramine in continuare inchis, deoarece factura nu a fost achitata. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.