Ultima oră

Thalida, pe platouri la Razvan si Dani

Iulia Nicolaie
18 iun 2009 1305 vizualizări
Micuta focsaneanca va concerta impreuna cu Mihai Traistariu

Mini-vedeta din Vrancea, Thalida, urmeaza sa apara "pe sticla" la Antena1, la una dintre cele mai audiate emisiuni, "Neata cu Razvan si Dani". Thalida, eleva in clasa a V-a la Colegiul National "Al. I. Cuza", a obtinut pe 1 iunieTrofeul la concursul de muzica usoara romaneasca "Florile Dragostei", aflat la editia a XIII-a, cu piesa "Vreau sa fiu o stea", compusa de George Nathis. De asemenea, pe 9 iunie, Thalida a luat parte la emisiunea Club IQ de pe TVR2, la rubrica "Debut", unde a fost foarte apreciata de catre realizatori. Muzica nu este singura pasiune a Thalidei, aceasta avind note foarte bune la scoala, constind in media generala 10, plus locul II la Olimpiada de Matematica, faza judeteana. "Proiectul cel mai apropiat este o invitatie la emisiunea Razvan si Dani de pe Antena 1, iar in luna august voi participa la doua festivaluri internationale foarte grele, unul in Romania la Costinesti, "Festivalul Tineretii" si celalalt "Microfono d"â„¢oro" in Italia, la Modena. Vreau sa spun ca ma pregatesc pentru aceste evenimente cu profesorul meu, Cornel Fugaru, dar si cu cintareata si compozitoarea Viorela Filip, compozitorul Jolt Keresteli si cu actrita Magda Catone", ne-a spus micuta vrinceanca. In viitor, Thalida va concerta in citeva orase din tara, alaturi de Mihai Traistariu, Julia si alti copii talentati. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 5 minute, 2 secunde
Felicitari!
, acum 739399 zile, 21 ore, 5 minute, 2 secunde
Felicitari Thalida si numai succese in continuare!! Iti tin pumnii, prof. Anda Mazilu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.