Ultima oră

Detinutii din Penitenciarul Focsani au cuibusor de nebunii

Nicoleta Cristea
14 apr 2009 1013 vizualizări
Vizita intima este de doua ore si se poate face doar trimestrial

Camera intima a Penitenciarului Focsani va putea fi folosita in curind de detinutii de aici. Amenajarea cuibului de nebunii a fost deja finalizata, iar in perioada urmatoare detinutii vor putea face cereri pentru a beneficia de citeva clipe intime alaturi de sotie, soti, concubina sau concubin. Dupa cum au remarcat reprezentantii unitatii de detentie, concubinajul va putea fi dovedit atit prin declaratiile celor doi parteneri, dar si prin analizarea registrului de vizite. "Pentru a putea beneficia de accesul in camera intima, detinutii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. De exemplu, trebuie sa fie condamnat definitiv si sa nu aiba abateri disciplinare. Vizita intima este de doua ore si se poate face doar trimestrial", au detaliat reprezentantii penitenciarului. De remarcat ca toti detinutii pot beneficia de iubirea partenerului in aceasta camera, indiferent de regimul de detentie, sau de faptele care i-au "trimis" in penitenciar. Camera intima a fost amenajata cu mobilier facut chiar in atelierul de timplarie al unitatii, iar cei care ii vor trece pragul au la dispozitie si un televizor, dar si o baie complet utilata. Acelasi spatiu are si un buton de urgente, care poate fi folosit in cazul in care au loc incidente neplacute. De asemenea, inainte cu 15 minute ca termenul de doua ore sa se finalizeze, cei doi ocupanti ai camerei sint anuntati prin interfonul amplasat special in interior. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.