Ultima oră

Tribunalul Vrancea va mai avea un judecator

Nicoleta Cristea
28 feb 2009 1723 vizualizări
Din 15 martie, Tribunalul Vrancea isi va completa schema de magistrati cu inca un judecator, dupa ce CSM a avizat transferul lui Viorel Voineag la aceasta instanta.

Pe de alta parte, nici un alt magistrat care si-a aratat interesul pentru instantele din Vrancea nu a primit o hotarire favorabila in acest sens. Astfel, sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarit respingerea cererilor de transfer formulate de judecatoarele Florica Bucur, Aurica Dobritoiu, ambele magistrate la Judecatoria Galati, si Gabriela Alina Alexandru, din cadrul Judecatoriei Birlad. Judecatoarea Bucur a cerut un tranfer la oricare dintre Judecatoriile Focsani, Panciu sau Adjud, ultimele doua instante fiind si pe lista de propuneri ale magistratului Dobritoiu. Magistratul de la Judecatoria Birlad a dat ca variante pentru un viitor post Judecatoriile Adjud sau Focsani, insa nici una dintre solicitari nu a fost admisa. Judecatorul Viorel Voineag a fost magistrat la CA Bucuresti, in cadrul sectiei a IX-a civila si pentru cauze privind proprietatea intelectuala. Acesta a solicitat transferul la Vrancea, fie in cadrul Judecatoriei Focsani, fie la Tribunal. Conform declaratiei de avere, magistratul detinea in 2008 un teren de 550 mp pe strada Horia Closca si Crisan, din municipiu, cumparat in 2006 contra sumei de 71.640 lei. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.