Ultima oră

Oborocea va fi judecat penal

Nicoleta Cristea
29 ian 2009 1339 vizualizări
Saptamina trecuta, la Tribunalul Vrancea s-a decis ca fostul director al Casei de Cultura a Sindicatelor, Aurel Oborocea, sa fie cercetat penal in urma plingerii formulate de patronul Clubului Vox din Focsani.

Aceasta dupa ce aceeasi plingere a primit NUP de la procurori, Oborocea fiind declarat nevinovat. "Admite plingerea. Desfiinteaza rezolutiile nr. 22/P/2008 din 03.04.2008 nr. 373/II/2/22.05.2008 a Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea. Retine cauza spre rejudecare si pune in miscare actiunea penala pentru trafic de influenta, fata de Aurel Oborocea", se arata in decizia instantei de judecata. De mentionat ca solutia este definitiva, putind fi atacata cu apel doar odata cu fondul noului dosar care va lua nastere peste aproximativ o luna. Pe scurt, Oborocea va avea in curind un dosar penal pe rolul Tribunalului Vrancea, in care va fi judecat pentru infractiunea semnalata de Vasile Mihalache, alias Willy Brumareanu. Pentru ca procurorii au dispus NUP in cazul lui Oborocea, dosarul care urmeaza sa fie judecat nu are un rechizitoriu, insa acest act va fi reprezentat chiar de plingerea facuta de Mihalache atit la parchet cit si la instanta. Acesta l-a reclamat in 2007 pe Oborocea ca i-ar fi pretins mai multe sume de bani dar si "mici atentii" pentru ca sa isi poata pastra investitia facuta in discoteca Vox. Willy a mai afirmat ca, in mai multe rinduri fostul director i-a marit chiria de la niste discutii in contradictoriu, iar in unele cazuri chitantele taiate pentru chirie erau mai mici decit sumele platite in realitate. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.