Ultima oră

Unde sunam in caz de probleme

Nicoleta Cristea
31 dec 2008 752 vizualizări
Vrincenii pot apela cu incredere numerele de fix ale DSVSA si OJPC in cazul in care se simt inselati la galantar sau produsele pe care le-au achizitionat nu sint in regula.

Potrivit oficialilor acestor institutii, problemele aparute in aceasta perioada pot fi semnalate la orice ora din zi sau din noapte, pentru ca se asigura permanenta. La Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, pe numarul de fix 0237.215.561 vrincenii pot reclama aspectele care i-au nemultumit in ceea ce priveste produsele alimentare. In ceea ce priveste Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, vrincenilor le sta la dispozitie numarul 0237.217.000. Si aici se asigura permanenta, iar apelul va fi redirectionat inspectorului care este de servici la acea data.

Si Electrica va sta pe pozitii in noaptea dintre ani. Eventualele deranjamente pot fi anuntate ca de obicei la numarul de telefon 1929, sau la dispecerat, la numarul 0237.205.990. In cazul in care aveti ghinion si apar probleme cu tevile de apa calda, dispeceratul ENET SA va sta la dispozitie la numarul 0237.233.555. Societatea de termoficare are si o pagina de net, www.enetsa.ro, unde puteti afla numere de telefon detaliate ale punctelor termice. Tevile de apa rece care vor face necazuri in aceasta perioada pot fi reparate de specialistii CUP SA. Pentru aceasta in principiu este nevoie doar de un telefon la 0237.226.400, de unde puteti obtine macar un sfat daca nu un instalator. Specialistii Distrigaz vor sta la rindul lor "pe baricade", si asteapta semnalarea problemelor la 0237.238.014. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.