Ultima oră

Noi notari in Vrancea

Nicoleta Cristea
25 nov 2008 1605 vizualizări
Pe listele cu candidati admisi apare si un anume Catalin Vrabie, insa candidatul PSD spune ca vrea sa devina deputat, nu notar

Cele cinci posturi de notar public din Vrancea scoase la concurs au mare cautare, pentru examen fiind admisi mai multi absolventi de drept, printre care si o serie de avocati cunoscuti din tinara generatie, precum Dan Dorian Arginteanu sau Marian Puiu. Pe de alta parte, la inceputul lunii decembrie, opt notari stagiari din cadrul Camerei Notarilor Publici Galati vor da examen pentru notari. In Vrancea sint trei locuri vacante pentru notarii stagiari, doua la Focsani si unul la Panciu. In ceea ce priveste posturile pentru notari, la noi in judet au fost scoase cite un loc la Focsani, Vidra, Vulturu, Paunesti si Panciu. Dupa cum se stie, in circumscriptia Adjud, mai exact la Paunesti, profeseaza ca notar public fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana. Printre cei admisi la examenul de intrare in bransa se numara si fiica lui Ionel Cel-Mare, directorul general adjunct al Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Pe listele cu candidati admisi apare si numele Catalin Vrabie, insa candidatul PSD in Colegiul 5 Marasesti ne-a declarat ca nu este vorba despre persoana sa. «Eu vreau sa devin deputat, nu notar!», ne-a spus social-democratul Catalin Vrabie, functionar in cadrul Consiliului Judetean. Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) va organiza la Bucuresti, in perioada 4 - 6 decembrie, examenul de notar public pentru notarii stagiari si concursul pentru ocuparea locurilor vacante de notar public. La nivel national pentru examenul destinat notarilor stagiari au fost admisi 99 de candidati, iar pentru concursul de ocupare a locurilor vacante de notar public au fost admisi 169 de candidati. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.