Ultima oră

Nunta cu fast in familia omului de afaceri Eugen Surdeanu

Silvia Vrînceanu Nichita
1 sep 2008 9492 vizualizări
Maria, fiica patronului de la Metex SA, s-a casatorit cu ofiterul de politie Ionica Nitu, fostul sau coleg de banca din scoala generala

Doi tineri frumosi si destepti, Maria Surdeanu, fiica omulului de afaceri Eugen Surdeanu, specialista in publicitate, si Ionica Nitu, din Focsani, ofiter criminalist in cadrul Politiei Romane, ambii de 26 de ani, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu simbata, intr-o ceremonie emotionanta oficiata la capela Sf. Ilie Tezviteanu din curtea Garnizoanei Focsani. Imbracati in frumoase tinute de gala, alaturi de parinti - Lica Nitu si Nelu Moldoveanu si Lena si Eugen Surdeanu -, rude si multi prieteni, cei doi miri au pasit pe un covor rosu spre bisericuta din lemn unde au fost cununati religios de un sobor de patru preoti, in frunte cu fostul protopop Ionel Ene. Alaturi de indragostiti au stat nasii Georgeta si Florian Pinta, fostul comandant al Brigazii 282 Mecanizate "Unirea Principatelor" Focsani intre 2001 si 2003. Nasul mare, general in rezerva, a fost emotionat sa tina luminarile finilor sai in capela ctitorita pe vremea cind conducea unitatea. Maria si Ionica se cunosc inca din clasa I, cind au fost asezati in aceeasi banca de invatatoare. Cu toate ca drumurile lor s-au despartit la finalul clasei a VIII-a, cei doi s-au reintilnit in Bucuresti si se iubesc de citiva ani. Ca un testimoniu al prieteniei si iubirii lor, invitatii au avut surpriza sa primeasca marturii decorate cu porumbei care purtau fotografii cu mirii din scoala generala, dar si de la cununia civila, oficiata in iunie. Nunta de la Casa Armatei a fost una traditionala si a reunit o mare de oaspeti. Mireasa a purtat o rochie de printesa si a dat dovada de bun gust si rafinament atit la decorarea salii, cit si la alegerea tinutelor pentru cele cinci domnisoare de onoare. Atmosfera a fost intretinuta atit de baietii de la Provicialii, de orchestra maestrului Nicolae Botgros de la Chisinau, dar si de formatia Classic Band, pe melodiile careia invitatii au dansat pina in zori. Pe linga oamenii de afaceri din anturajul socrului mic, la petrecere au dansat si multi ofiteri din Politie si Armata. La nunta a participat, impreuna cu sotia si fiul, si generalul Eugen Badalan, fostul sef al Marelui Stat Major General, bucuros sa revada prieteni vechi, de pe vremea cind conducea o unitate militara din Focsani. Cel mai emotionat nuntas a fost de departe luptatorul anticomunist Costica Arbanas din Vadu Rosca, bunicul mirelului, fericit sa-si vada cel de-al doilea nepot asezat la casa lui. Bunicul a tinut ca la ceremonia religioasa sa-l aduca si pe preotul Daniel Teodorescu de la Vadu Rosca. Dupa ciorba de potroace de ieri, proaspetii insuratei se pregatesc sa zboare spre Antalya, unde se va consuma luna de miere. Casa de piatra!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 4 ore, 33 minute, 48 secunde
Maria....s-a casatorit.....cu fostul sau coleg..... Nu zic mai departe ca mi-e jena de jena dumneavoastra.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.