Ultima oră

Mioara Flenchea se judeca cu Parchetul pentru Maricel Cosor

Nicoleta Cristea
10 iul 2008 1211 vizualizări
Subprefectul Mioara Flenchea a deschis la Judecatoria Focsani doua actiuni in care s-a plins impotriva rezolutiilor date de Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani, rezolutii confirmate si de prim procurorul institutiei

Mioara Flenchea atrage atentia instantei ca, in ciuda faptului ca a primit neinceperea urmarii penale in ambele dosare, solutia a fost data in baza unui articol gresit din codul de procedura penala, astfel incit solicita schimbarea temeiului achitarii. In cele doua dosare, Mioara Flenchea, dar si alti functionari publici din Comisia judeteana de aplicare a fondului funciar, au primit neinceperea urmaririi penale in baza articolului 10 litera d) Cod de Procedura Penala, care stipuleaza ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii. Subprefectul sustine insa ca NUP-ul trebuia dat in baza literei a), respectiv ca fapta nu exista. Plingerile, pentru care au fost cercetati Mioara Flenchea, Dragos Mircea, Emilian Diaconu si Gabi Furtuna, au fost inaintate de procuratorul Maricel Cosor, care a atras atentia procurorilor asupra unor asa zise abuzuri care au fost savirsite de Comisia judeteana de aplicare a fondului funciar. Cosor solicitase comisiei retrocedarea unor paduri, ca reprezentant al urmasilor fostilor proprietari. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.