Ultima oră

Batrin de 100 de ani, sarbatorit de politisti

Silvia Vrînceanu Nichita
17 aug 2007 739 vizualizări
Politistii de la postul de politie Bolotesti au facut o surpriza deosebita unui localnic care a implinit zilele trecute 100 de ani de viata.

Fumosul eveniment a avut loc in comuna Bolotesti

Costica Bancila s-a nascut in viltoarea Rascoalei de la 1907, cind localnicii din zona s-au revoltat impotriva celor care le administrau paminturile. In afara de o nepoata, batrinelul nu mai are pe altcineva. Traieste singur de ani buni si se tine bine la virsta lui. Cu exceptia vecinilor care-i mai calca din cind in cind pragul, nu-l viziteaza aproape nimeni. Zilele trecute insa, cel mai virstnic locuitor al comunei s-a trezit cu curtea plina de politisti. "Politistii din Bolotesti stiau de ceva vreme ca nea Costica urmeaza sa sarbatoreasca un secol de viata si s-au gindit sa-i faca o surpriza. In «complicitate» cu Primaria Bolotesti, incarcati de daruri, au batut la usa batrinului si l-au sarbatorit cum se cuvine. Asa au demonstrat ca principiul proximitatii functioneaza si in mediul rural", ne-a spus comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IJP Vrancea. Oamenii legii nu au plecat din casa batrinului pina nu i-au promis ca-l vor vizita saptaminal si ca-l vor ajuta ori de cite ori va avea nevoie. Emotionat pina la lacrimi, nenea Costica Bancila a spus ca aceasta a fost cea mai mare surpriza din viata dumnealui. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.