Local

Mita la politist

Dan Chiriac
9 feb 2006 913 vizualizări
Agentul sef Ionel Velica a refuzat spaga propusa de un galatean.

Politistii vrinceni, impreuna cu procurorii de la Parchetul Vrancea, au organizat ieri un flagrant, in urma caruia un tinar din Galati a fost prins in timp ce incerca sa ofere spaga unui politist pentru a scapa de probleme. Potrivit anchetatorilor, in cursul diminetii de ieri, Danut Dumitrache, 30 ani, din Galati, a venit cu 17 purcei pentru a-i vinde pe raza comunei Vulturu. In timpul unui control de rutina, agentul sef Ionel Velica, de la postul de politie din localitate, a verificat actele de insotire a marfii si a constatat ca galateanul nu avea documentele sanitar- veterinare pentru animalele pe care dorea sa le vinda. In aceste conditii, politistul i-a intocmit un proces verbal de contraventie si a decis amendarea galateanului cu sase milioane de lei. Danut Dumitrache s-a gindit ca ar putea sa scape mai usor si i-a propus politistului sa-i ofere un milion de lei in schimbul anularii procesului verbal sau chiar un godac. Agentul sef Ionel Velica a "acceptat" tirgul, dar simultan a anuntat politia si procuratura, care a decis sa organizeze un flagrant. Flagrantul a fost organizat intr-un bar de pe raza comunei Vulturu si, in momentul in care galateanul i-a oferit suma de un milion de lei politistului, anchetatorii au intrat in incinta localului si l-au retinut pe tinar pentru cercetari. Intreaga scena a fost filmata. Galateanului i- a fost intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de dare de mita, iar cercetarile continua cu acuzatul in stare de libertate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.