Local

Hotii dau iama in cartierul Tineretului

Dan Chiriac
17 ian 2006 820 vizualizări
Ultima atractie pentru spargatorii de case a devenit cartierul Tineretului din Focsani, loc unde, se stie, locuiesc destule familii prospere.

In cursul zilei de ieri, autori necunoscuti au spart locuinta unui focsanean, care locuieste in blocul nr. 8 de pe starda Bradului. In jurul orelor 15.00, politistii focsaneni au fost sesizati despre spargerea ce a avut loc in cartierul Tineretului, proprietarul Nicu Bajenaru spunind ca este posibil ca si alte apartamente sa fi fost fortate. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de la Politia Focsani, care a demarat cercetarile. Potrivit informatiilor culese de la fata locului, totul s-a petrecut intre orele 10.00 si 14.00, cind proprietarul a fost plecat in oras sa plateasca intretinerea. "Dimineata, pe la 10.00, am plecat sa-mi platesc intretinerea si, cind m-am intors, am gasit usa fortata. Mi-au furat mai multe bijuterii de aur, o suma de bani si un aparat foto digital", ne-a spus proprietarul. Politistii au ridicat amprente de la fata locului si au stabilit ca valoarea prejudiciului se ridica la peste 30 de milioane de lei vechi. Se pare ca autorii au incercat sa patrunda si in alte apartamente din acelasi bloc, dar in cele din urma si-au abandonat planul. Citiva vecini sustin ca au vazut in cursul

diminetii de ieri doi tineri suspecti, care au intrat in blocul respectiv. Locatarii au incercat ieri sa le dea cit mai multe date politistilor despre infatisarea intrusilor. Dupa spusele locatarilor de la blocurile ANL, hotii au mai spart in trecut alte case din zona. Modul lor de operare este foarte simplu: acestia forteaza usile cu surubelnita sau cu un levier si sustrag bunurile de valoare aflate la vedere. Cum toate usile din bloc sint de acelasi tip, politistii ii sfatuiesc pe locatari sa-si puna incuietori suplimentare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.