Local

Buza a primit aprobare de la instanta sa-si extinda cabinetul

Nicoleta Cristea
3 nov 2005 690 vizualizări
Consiliul Local Focsani poate face recurs la Curtea de Apel Galati

Medicul Constantin Buza a primit aprobarea instantei Tribunalului Vrancea de a-si extinde cabinetul de radiologie din Policlinica 2, pentru care se lupta de citeva luni. Deoarece cererea sa a fost respinsa de consilierii locali, Buza a dat Consiliul Local in judecata, iar instanta i-a obligat pe consilieri sa aprobe proiectul de extindere. Hotarirea nu este definitiva, putind fi atacata in termen de 15 zile. In cererea inaintata Consiliului Local pe 17 august pentru a fi aprobata, radiologul Constantin Buza cerea "alocarea unor suprafete suplimentare necesare indeplinirii conditiilor de autorizare in conformitate cu normele de securitate radiologica a cabinetului de radiologie si imagistica medicala". In acest moment, "miniclinica" de radiologie detine 147,23 mp la parterul Centrului Medical, insa doctorul Buza sustine ca suprafata nu este suficienta, potrivit reglementarilor in domeniul securitatii radiologice. Acesta a intimpinat probleme inca de la inceput cu cabinetul pe care acum vrea sa il extinda. Buza a cistigat in instanta, in anul 2003, dreptul de a folosi in comodat un cabinet din cadrul Policlinicii nr. 2 Focsani. Desi ceruse in mai multe rinduri Directiei de Sanatate Publica Vrancea sa i se permita luarea in folosinta gratuita a cabinetului in care isi desfasura activitatea, conducerea DSP i-a refuzat cererea. In final, in urmaprocesului care a avut loc, Constantin Buza a primit daune materiale de un miliard de lei de la DSP.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.