Local

Gigi Becali spune ca satul sau costa 3 milioane de euro

Marius Grigorescu
13 oct 2005 2394 vizualizări
Patronul Stelei vrea ca slujba de Craciun sa se tina in biserica ridicata in viitorul sat din banii sai. La 3 milioane de euro a estimat latifundiarul din Pipera investitia sa pentru sinistratii din Vulturu

Patronul Stelei, Gigi Becali, a venit ieri din nou la Vulturu pentru a vedea stadiul lucrarilor la cele 200 de case promise sinistratilor din satul Vadu Rosca. Acesta a tinut mai intii sa vorbeasca cu muncitorii de pe santier, asigurindu-i pe toti ca in cursul zilei de azi isi vor primii salariile. La bordul limuzinei sale care valoareaza jumatate de milion de euro, Gigi Becali a mers si pe locul in care a inceput constructia bisericii Sfintul Gheorghe pentru satenii care vor locui in satul care-i poarta numele. Muncitorii de acolo turnau "talpa" lacasului de cult si, potrivit estimarilor, saptamina viitoare, va ajunge la cota 0. "Important este insa ca si Dumnezeu sa tina cu noi si sa avem vreme buna", a spus Doru Constantin, responsabilul cu lucrarile. Patronul Stelei a cerut insa imperativ ca biserica sa fie gata pina la Craciun, pentru ca satenii sa poata asista la slujba in satul lor. "Vreau ca slujba de Craciun sa se tina aici, sa stiti. O sa vin aici de Craciun sa tai porcul si vreau ca biserica sa fie terminata", a cerut Gigi Becali. Pentru prima data, Gigi Becali a avansat estimativ si costurile ridicarii celor 200 de case pe islazul comunei Vulturu. "Cred ca aproximativ 3 milioane de euro ma costa ridicarea acestor case. Important este insa ca oamenii sa poata intra in ele pina la iarna. Si cred ca cel mai bine este sa le dam in folosinta pe toate odata, pentru ca lumea sa nu se certe", a mai spus Gigi Becali. La putin timp dupa ce liderul PNG a ajuns pe santier, si-au facut aparitia si edilii din Vulturu, viceprimarul Nicolae Dumitrescu si primarul Alexandru Mihalcea, care s-a insanatosit dupa ultima criza de inima. Gigi Becali s-a interesat si cum stau lucrarile incepute de Guvern pe islazul de la Botirlau. Dupa ce primarul i-a dat asigurari ca a avut grija de banul public, Becali a tinut sa-i spuna acestuia ca nu i se potriveste partidul din care face parte: "Pai tu nu ai mentalitate de pesedist daca esti atit de corect". Satul construit cu banii lui Gigi Becali prinde forma pe zi ce trece. Se munceste in acest moment la cel de-al treilea rind de case, in jur de 150 fiind ridicate pina la acoperis. Vremea, dar mai ales timpul de asteptare, pentru ca cimentul sa se usuce, au facut ca lucrarile sa nu mearga atit de repede precum se asteptau sinistratii. Pentru ca lucrarile sa fie de calitate si nu de mintuiala, constructorii spun ca au respectat normele indicate pentru ca materialele de constructie sa se usuce si sa nu existe pericolul ca imobilele sa se strice la primul inghet. De fata cu muncitorii sai, Becali s-a declarat dezamagit si de presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, care nu s-a tinut de cuvint pentru a pava drumul de acces in sat. Gigi Becali nu a dorit insa sa se pronunte oficial in legatura cu acest aspect.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.