Local

Agresorii de la Odobesti au fost arestati preventiv

Nicoleta Cristea
17 aug 2005 557 vizualizări
Cei trei barbati din Odobesti, acuzati ca au violat o femeie din judetul Galati, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile.

Cei trei barbati din Odobesti, acuzati ca au violat o femeie din judetul Galati, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Mircea Surla (45 ani), Costel Surla (37 ani) si Claudiu Istoc (17 ani) sint acuzati ca, duminica dupa-amiaza, dupa ce l-ar fi batut pe Vasile Lungu, muncitor zilier in zona, ar fi obligat-o pe concubina acestuia, Laurentia B., de 57 de ani, din comuna Branesti - Galati, sa intretina relatii sexuale cu ei. Potrivit primelor cercetari, se pare ca violul ar fi avut loc la locuinta celui mai in virsta dintre agresori, Mircea Surla. Anchetatorii spun ca unul dintre cei trei acuzati nu isi recunoaste vina, insa, in functie de decizia judecatorilor, cei trei ar putea face ani grei de inchisoare, pentru ca pedeapsa prevazuta de lege pentru aceasta infractiune este de la 5 la 15 ani. Vasile Lungu nu a scapat nici el nevatamat din mina celor trei agresori, acesta fiind transportat la Spitalul Judetean, unde a ramas internat in stare grava. In noaptea aceleiasi zile, femeia a sesizat Politia Odobesti despre faptul ca a fost fortata sa intretina relatii sexuale de trei indivizi necunoscuti. In timpul anchetei s-a stabilit ca in acea zi, in timp ce se afla in statia de microbuz de pe raza cartierului Unirea, impreuna cu concubinul sau, Vasile Lungu, de 45 de ani, cei doi au fost acostati de trei indivizi aflati in stare de ebrietate. In functie de zilele de ingrijiri medicale ale barbatului, cei trei ar putea fi acuzati si de lovire sau vatamare corporala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.