Local

S-a proptit cu masina in poarta unui politist

Matei Bratu
2 aug 2005 1103 vizualizări
Soferul abia venise din Italia

Patru persoane au scapat ca prin minune cu viata dupa ce s-au proptit cu masina in poarta unui politist. Iieri dimineata, in comuna Bolotesti, soferul Gheorghita Cimpoies (30 ani), din comuna Nereju, in timp ce se afla la volanul unui autoturism Rover, inmatriculat in Italia, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un gard. Practic, masina a ramas intepenita intre portile casei comisarului Cezar Partene. "Din primele cercetari a rezultat ca principalele cauze ale accidentului sint neatentia in conducere si viteza", a concluzionat inspectorul Adrian Oancea de la ServiciulPolitiei Rutiere. Trei din cele patru persoane care se aflau in masina au fost scoase de localnici dintre fiarele contorsionate. "Am auzit o bubuitura foarte mare. Cind am iesit am vazut masina oprita in poarta vecinului. Era lovita foarte rau! Cind m-am apropiat am vazut ca inauntru erau patru persoane. Soferul a reusit sa iasa singur, iar pe celelalte le-am scos noi. Erau pline de singe si plingeau", ne-au spus martorii accidentului. Soferul masinii, tatal acestuia, Constantin Cimpoiesu si mama sa, Aneta Cimpoiesu au fost raniti mai grav. Ioana Jitianu, pasagera in masina, s-a ales doar cu citeva zgirieturi. Imediat la locul accidentului au sosit si ambulantele care i-au transportat pe raniti la spital. "Victimele prezinta traumatisme cranio-faciale, toracice si de sold. Starea soferului este stabila, iar despre a pasagerului din dreapta inca nu ne putem pronunta. Pentru ca acesti doi raniti sa fie transportati la spital, am beneficiat si de ajutorul medicilor bucuresteni, care ne-au dat o mina de ajutor. Ambii bolnavi sint internati la Spitalul Judetean, urmind ca medicii sa hotarasca daca necesita ingrijire medicala la Bucuresti", ne-a spus dr. Nicolae Varasciuc, directorul Ambulantei. In urma impactului deosebit de violent masina s-a oprit in gardul casei comisarului Cezar Partene din cadrul Serviciulu de Investigare a Fraudelor. "Noroc ca nu s-a intimplat ceva mai grav. Cu citeva minute inainte de accident, mama mea intrase in curte. Va imaginati ce s-ar fi intimplat daca mai statea la poarta? Pe mine m-au anuntat colegii si am venit acasa de la serviciu", a spus comisarul Cezar Partene. Masina a fost avariata in proportie de 50% si abia fusese adusa din Italia in urma cu citeva zile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.