Local

Biciclist omorit de o autoutilitara

Matei Bratu
4 iul 2005 647 vizualizări
Un batrin din comuna Maicanesti a murit simbata dimineata intr-un accident de circulatie.

Un batrin din comuna Maicanesti a murit simbata dimineata intr-un accident de circulatie. Gigel Codrescu (60 de ani), plecase de acasa dis de dimineata, cu bicicleta. O clipa de neatentie a unui sofer tulcean i-a fost fatala. A fost acrosat de o autoutilitara cu numerele de inmatriculare TL-02-EPV si omorit in urma impactului cu asfaltul. Potrivit politiei, vinovat de producerea accidentului se face soferul autoutilitarei Dacia. "Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei in conducere, conditii in care biciclistul a fost acrosat de autoutilitara Dacia", ne-a declarat inspectorul Marius Milea, de la Biroul Politiei Rutiere.

Soferul autoutilitarei, Regep Demir, in virsta de 25 de ani, din orasul Babadag, a incercat sa-i acorde primul ajutor victimei si a sunat si la Ambulanta. Din pacate, nici macar medicii nu au mai putut face altceva decit sa constate moartea batrinului. Soferul autoutilitarei, a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal si va fi cercetat pentru ucidere din culpa. Cadavrul victimei a fost preluat de un car mortuar si transportat la SML Vrancea in vederea efectuarii necropsiei. Saptamina trecuta, un alt biciclist a murit in urma unui accident de circulatie, dupa ce un camion incarcat cu lemne a trecut pur si simplu peste el.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.