Local

Pesedistii au luat exemplul Opozitiei din 2000 - 2004

Marius Grigorescu
29 iun 2005 689 vizualizări
Ei au dorit reducerea cu 30% a bugetului destinat Zilelor Focsaniului

Aprobarea alocarii din bugetul local a sumei de 641 de milioane de lei pentru organizarea Zilelor Municipiului Focsani s-a lasat ieri cu discutii aprinse intre taberele de consilieri PSD si PNL - PD. Si asta pentru ca liderul pesedistilor, Liviu Oloeriu, a dorit reducerea sumei de 641 de milioane lei propusa initial, cu 30%, spunind ca astfel de practici obisnuiau in trecut si consilierii PNL - PD. Aceasta dupa ce aparatul de lucru al Primariei luase legatura cu invitatii si se incepusera deja demersurile necesare pentru organizarea tuturor manifestarilor propuse in program. Aceasta este de fapt o practica neobisnuita pentru pesedistii care, in timpul Guvernarii din 2000 - 2004, au aprobat alocarea de miliarde de lei pentru astfel de manifestari fara a scapa in acelasi timp prilejul de a-si face campanie electorala. Atit primarul Decebal Bacinschi cit si viceprimarul Neagu Nistoroiu au confirmat insa ca municipalitatea ar putea iesi "sifonata" prin reducerea acestor sume, dat fiind faptul ca s-au facut deja primele demersuri si s-a luat legatura cu toti invitatii ce urmeaza sa fie prezenti la Focsani. Pentru a nu se mai confrunta cu astfel de situatii, consilierii Aliantei D.A. au cerut ca, pe viitor, astfel de proiecte sa fie aprobate cu doua luni mai devreme si nu in ultimul moment. Liberalul Vasile Dobre a salutat in acelasi timp initiativa primarului Decebal Bacinschi de a muta "masa si dansul" in cartierul Sud. Proiectul a trecut in varianta initiala, consilierii Aliantei fiind ajutati si de voturile pesedistilor Nitica Ciubotaru si Doina Fodoreanu. Zilele Municipiului Focsani vor fi organizate intre 6 - 10 iunie 2005, dar, pe viitor, acestea s-ar putea reduce la doar trei zile dupa cum au solicitat alesii Aliantei, pentru a se face putina economie.










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.