Local

Primaria a repartizat 52 de apartamente ANL

Marius Grigorescu
21 iun 2005 763 vizualizări
In acest an, vor fi inaugurate 154 de locuinte sociale pentru tineri

Municipalitatea focsaneana a dat ieri in folosinta 52 de apartamente construite prin Agentia Nationala de Locuinte in cartierul Brailei, pe strada Democratiei. Pentru ca nu mai are nevoie la aceasta ora de campanie electorala, primarul Decebal Bacinschi, a desemnat o focsaneanca pentru a inmina cheile viitorilor chiriasi din blocurile construite prin Agentia Nationala de Locuinte. 12 apartamente dintre cele repartizate ieri au doua camere, iar restul de 40 sint garsoniere. Primarul Decebal Bacinschi a declarat ca, in acest an, in Focsani vor fi date in folosinta 154 de apartamente construite prin ANL. "Anul acesta vom da in folosinta 154 de apartamente din prima etapa. Urmeaza ca la 30 iulie sa mai dam in folosinta 36 de apartamente aici si alte 36 in cartierul Tineretului. Daca se va contracta si cea de-a doua etapa, alte 300 de locuinte urmeaza a fi finalizate in 2006", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Atit primarul cit si viceprimarul Neagu Nistoroiu au facut un apel catre chiriasii municipalitatii pentru a nu modifica sub nici o forma structura apartamentelor. "Nu aveti voie sa faceti nici o modificare in apartamente decit cu acordul proprietarului, adica al Primariei. Peretii sint din rigips asa ca nu aveti voie nici macar sa bateti un cui in pereti. Indiferent care va fi efortul, va rog sa va gospodariti si sa montati interfoane ca sa nu patrunda persoane straine in incinta. In rest, cum va gospodariti si cum le pastratia asa le veti avea", a mai spus primarul Decebal Bacinschi. Conform proiectului, blocurile au o structura de rezistenta pentru gradul 9 de seismicitate, un bloc ajungind la valoarea de aproximativ noua miliarde de lei.













În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.