Local

Anelistii au ramas fara gaze

Marius Grigorescu
21 iun 2005 737 vizualizări
O parte din anelisti au ramas chiar in aceasta perioada fara apa calda.

O parte din anelisti au ramas chiar in aceasta perioada fara apa calda. Sistemul de contorizare aferent centralelor care alimenteaza blocurile ANL cu apa calda menajera si caldura este facut pentru cite o scara. Asa s-a ajuns ca multi dintre consumatori, desi cu plata la zi, sa sufere din cauza rau platnicilor. Desi chiriile pentru locatarii ANL sint modice, iar costurile intretinerii mult mai mici, se pare ca din neglijenta sau pur si simplu pentru ca nu au avut posibilitatea, mai multi locatari din cartierul Tineretului din Sud nu si-au mai platit cheltuielile de intretinere la zi. "E ca pe vremea comunismului. Daca nu a platit unul, ne opreste la toti apa calda", ne-a declarat un chirias de la ANL. "Pentru acele blocuri avem un contract cu Primaria pentru centrala termica si un contract individual cu locatarii, pentru gazul folosit la aragaz. In cazul in care acestia nu si-au platit facturile pentru incalzire, nu putem sista gazul decit pentru intreaga scara", ne-a declarat directorul Distrigaz Sud Vrancea, Vasile Draghici.









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.