Local

Un focsanean a actionat Primaria in judecata

Marius Grigorescu
20 iun 2005 849 vizualizări
El spune ca organizatorii i-au respins pe motive neintemeiate dosarul de participare la concurs.

Un focsanean a actionat Primaria in judecata pentru ca nu a fost lasat sa intre la unul din concursurile organizate de municipalitate in vederea ocuparii unor posturi in administratia locala. Victor Ilie spune ca dosarul sau de concurs a fost respins fara motive intemeiate de catre organizatori, pentru a facilita accesul unui functionar deja angajat in cadrul municipalitatii, dar care ar fi dorit sa ocupe functia de sef al Biroului de Stare Civila pentru care se organizase concurs. "Doamna Baciu, care se ocupa probabil de aceasta activitate, m-a anuntat la intrarea in sala ca mi s-a respins dosarul pentru ca nu am o adeverinta care sa certifice faptul ca am terminat un curs de stare civila de sapte zile", spune Victor Ilie. Desi nu avea aceste cursuri, probabil extrem de importante pentru un viitor sef avind in vedere durata acestora, Victor Ilie a anexat la dosarul sau diploma de licenta in drept economic administrativ absolvit cu media 10.00. Focsaneanul mai spune ca nici macar nu a fost anuntat in vreun fel de catre Comisia de analiza a dosarelor ca i-a fost respinsa participarea la concurs. Victor Ilie a depus o contestatie si la Primaria Focsani si la Prefectura Vrancea, in care i se raspunde ca dosarul i-a fost respins deoarece "nu contine nici un act care sa faca dovada vechimii in domeniul starii civile si cursuri de perfectionare". Acum, focsaneanul asteapta ca decizia instantei sa oblige municipalitatea focsaneana sa organizeze din nou concursul pentru sefia Biroului de Stare Civila.












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.