Local

Vlase spune ca isi da demisia daca va fi gasit vinovat

Marius Grigorescu
2 iun 2005 748 vizualizări
Consilierul Ion Vlase a cerut o ancheta care sa stabileasca daca este vinovat pentru eliberarea unei amenzi ilegale de catre functionari.

Consilierul local Ion Vlase va demisiona din cadrul Consiliului Local daca primarul Decebal Bacinschi va demonstra ca a facut presiuni asupra functionarilor pentru a elibera o amenda ilegala. Acesta a spus marti ca seful administratiei locale trebuie sa faca o ancheta si, daca va fi gasit vinovat, se va retrage din functia de consilier. Este vorba despre o amenda ilegala data de Primaria Focsani unei femei la reclamatia consilierului Vlase, fapt prezentat pe larg in paginile cotidianului nostru. Functionarii municipalitatii au recunoscut acum trei saptmini in fata primarului si a secretarei Luminita Nicolau ca Ion Vlase a facut mai multe interventii pe linga seful Serviciului de Urbanism pentru eliberarea acelei amenzi ilegale. "Domnul care a spus ca eu am dat dispozitie sa i se dea amenda acelei femei sa nu-i creasca nasul ca a lui Pinocchio. Analizati aceasta situatie si, daca eu sint vinovat, imi dau demisia. Eu sint o fire care dadaceste si l-am rugat pe sef doar sa puna ordine in oras", a declarat Vlase in plenul Consiliului, nu inainte de a se delimita de formatiunea pe care o reprezinta, spunind ca vorbeste in nume propriu. In replica, primarul Decebal Bacinschi a spus in gluma ca doreste ca lucrurile sa se opreasca aici, insa a lasat sa se inteleaga ca Vlase este vinovatul, declarindu-ne ca functionarii nu au nici o vina. "N-a zis asa ceva domnul Vlase. Tuseste. Actele si tot ceea ce s-a prezentat la audiente vorbesc de la sine. Ce spune Vlase este cu totul altceva", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. In cazul in care cererea consilierului Ion Vlase nu va avea nici un raspuns din partea municipalitatii, tot discursul consilierului pesedist de marti nu tinde sa para decit pura demagogie. Acesta a mai recunoscut intr-un moment cu mult exces de sinceritate faptul ca inainte de \'89 avea o functie destul de buna in cadrul militiei de atunci. "In sedinta de acum doua luni am dat un cartonas galben Politiei. Am fost chemat la scurt timp la politie si pus pe un scaun sa dau cu subsemnatul. Este frumos ca practicati acum ce practicam eu inainte de \'89", le-a transmis consilierul PSD politistilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.