Local

Telenovela pentru sefia Directiei pentru Cultur #227; continu #227;

Valentin Muscă
31 mai 2005 583 vizualizări
Postul de director executiv este in litigiu si cu toate acestea a fost scos la concurs

Surprizele din "telenovela" legata de sefia Directiei de Cultura continuã. Vineri, la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din Bucuresti, existau oficial trei dosare pentru concursul din 2 si 3 iunie, insa ieri a mai apãrut un candidat, in persoana consilierului Paraschiv Usturoi. Acesta s-a alaturat lui Aurel Nicodei, Vasile Apostu Croitoru si Florin Micu-Iliescu. Pe de alta parte, ieri, in urma analizei dosarelor depuse de cei patru, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a decis sa elimine din competitie candidatura profesorului Florin Micu-Iliescu. Trebuie amintit si ca ANFP organizeazã un concurs pentru un post aflat in litigiu. Paraschiv Usturoi se aflã in proces cu statul roman la Strasbourg, tocmai pentru functia de director executiv, din care a fost demis in anul 2001. Acest lucru ne face sa ne gindim si la alte complicatii, care ar putea aparea pe parcurs. In cazul in care Paraschiv Usturoi cistiga procesul, iar intre timp postul este cistigat de altcineva, noul director va fi nevoit sã demisioneze. Asta inseamnã cã organizatorii concursului nu au tinut cont de o anumitã logicã si nici de conditiile inedite ale unui candidat, care se aflã in litigiu cu statul roman, respectiv cu Ministerul Culturii si Cultelor. Urmind ipoteza noastrã, s-ar "sãri din lac in put", adicã dintr-un proces in altul, caci un alt director in afara de Paraschiv Usturoi ar avea tot dreptul sa dea in judecatã, la rindul sãu, statul roman. "Ca la noi la nimenea!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.