Local

Competitie pentru un Sat european

Marius Grigorescu
26 mai 2005 884 vizualizări
Delegatia Comisiei Europene in Romania ii invita pe toti vrincenii din mediul rural sa participe la concursul "Satul romanesc, sat european"

Delegatia Comisiei Europene in Romania ii invita pe toti vrincenii din mediul rural sa participe la concursul "Satul romanesc, sat european", care isi doreste sa promoveze actiunile comunitare la nivel rural din care se evidentiaza spiritul comunitar, civic, cooperarea, respectul pentru traditie, capacitatea de atragere de investitii private sau publice, inclusiv cele de la Uniunea Europeana. Astfel, vrincenii care doresc sa se inscrie la concurs trebuie sa prezinte in aproximativ trei pagini o actiune intreprinsa din anul 2000 si pina in prezent in comuna sau satul lor, actiune care s-a bazat pe principiile promovate de UE. "Vor fi apreciate actiunile care au rezolvat probleme de dezvoltare economica, protejarea mediului inconjurator, pastrarea traditiei locale, activitati economice pentru creearea locurilor de munca, educatie, etc", se arata intr-un comunicat semnat de seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele. Vrincenii care doresc mai multe detalii despre concurs si despre regulile acestuia le pot solicita de la Primarie, preot sau directorul scolii din comuna. Cele mai convingatoare actiuni vor primi titlul de "Sat european" si vor face subiectul unor reportaje la postul public de televiziune.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.