Local

Primaria Focsani va trimite materiale de constructii in Banat

Marius Grigorescu
4 mai 2005 694 vizualizări
Primaria Focsani si institutiile subordonate vor incepe o colecta pentru ajutorarea banatenilor care au ramas fara acoperis deasupra capului in urma inundatiilor din ultimele doua saptamini.

Primaria Focsani si institutiile subordonate vor incepe o colecta pentru ajutorarea banatenilor care au ramas fara acoperis deasupra capului in urma inundatiilor din ultimele doua saptamini. Dupa apelul la solidaritate facut de prefectul Ion Oprea, Compania de Utilitati Publice, SC ENETSA si Directia de Dezvoltare Servicii Publice vor face o colecta de bani pentru sinistrati. "I-am rugat pe angajati sa contribuie fiecare cu cit doreste pentru ajutorarea celor napastuiti din judetul Timis. Vom stringe bani, insa numai de la personalul TESA, pentru ca nu le putem cere muncitorilor de la Spatii verzi sau Salubritate sa contribuie la aceasta colecta", spune directorul Filipache Sirbu. Primarul Decebal Bacinschi vrea sa ia legatura cu omologul sau dintr-o localitate afectata de inundatii pentru a trimite acolo materiale de constructii. "Am avut o discutie cu angajatii si vom contacta o primarie din Timis pentru a trimite direct acolo materiale de constructii. Chiar daca se vor stringe bani, vom merge sa cumparam boltari, ciment si alte materiale. Sint sigur ca vor contribui in acest fel si agentii economici. Sper sa stringem doua - trei masini cu astfel de materiale pe care sa le trimitem saptamina viitoare in zonele calamitate", a spus Decebal Bacinschi. Cel mai probabil si consilierii locali vor aloca fonduri din rezerva bugetara pentru a contribui la ajutorarea sinistratilor din Banat. Democratul Gabriel Corneanu ne-a declarat ca, cel mai probabil, intr-o sedinta "de indata" se vor aloca fonduri in acest scop de la rezerva bugetara.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.