Național

Carnagiu pe DN17: patru morti, sase raniti grav si doi usor

Ziarul de Vrancea
21 aug 2011 1190 vizualizări
Patru persoane au murit, ieri dimineata, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 5.00, la iesirea din localitatea Tureac, judetul Bistrita-Nasaud, alte sase persoane sint ranite grav si înca doua usor dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 17

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie, Antonela Gorgan, a declarat ca soferul unei masini Audi cu numere de Mures, în care se mai aflau înca sapte tineri, s-a angajat într-o depasire neregulamentara a unei coloane de masini la iesirea din localitatea Tureac si s-a ciocnit frontal de un autoturism Volkswagen înmatriculat Italia, în care se aflau cinci persoane. Potrivit sursei citate, soferul masinii Audi, în virsta de 22 ani, si înca un pasager au murit pe loc, ulterior decedind si soferul din Volkswagen si înca o persoana din aceasta masina. Alte sase persoane au fost ranite grav, patru fiind transportate de la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita si doua cu elicoptere SMURD la Tirgu Mures. Alti doi pasageri sint raniti usor, de asemenea fiind internati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud. Potrivit Antonelei Gorgan, pasagerii din ambele masini erau tineri cu virste sub 25 de ani.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.