Național

Blaga ii bate obrazul Elenei Udrea

Ziarul de Vrancea
10 sep 2010 579 vizualizări
Ministrul de Interne este nemultumit ca sefa de la Turism nu a plecat din Guvern dupa ce a cerut capul premierului

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, considera ca Elena Udrea nu ar fi trebuit sa mai ramina ministru in Cabinetul Boc dupa ce s-a pronuntat pentru demisia Guvernului la intilnirea conducerii PDL cu parlamentarii partidului. "Eu n-am fost sa vad explicatiile pe care le-a dat doamna Udrea. Dar cind ai astfel de abordari trebuie sa te gindesti ca faci parte dintr-o coalitie si astfel de abordari trebuie discutate in coalitie. Sa vedem, coalitia ar fi acceptat un nou guvern? Ma intrebati ce as fi facut eu. Eu n-as fi ramas (ministru - n.r.), dar asta este cu totul altceva", a declarat pentru Evenimentul Zilei Vasile Blaga, care in partid a optat pentru varianta "remaniere serioasa". Opinia ministrului de Interne nu este singulara in Guvern, o pozitie similara avind si ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. "Categoric, eu ma solidarizez total cu Guvernul. Daca as da un vot impotriva Guvernului, eu a doua zi as pleca", spune Tabara.

In ciuda opiniei celor doi, Elena Udrea a ales sa ramina in Guvern. într-un interviu publicat marti in Revista "22", ministrul Dezvoltarii a detaliat de ce nu a luat in calcul demisia. "Nici un moment nu s-a pus problema ca vreun ministru sa-si dea demisia. Problema s-a pus asa: ori sa fie remaniati citiva ministri pe care ii nominalizeaza primul-ministru, fie isi depune mandatul intregul cabinet, fara ca asta sa insemne neaparat ca toti ministrii pleaca", a declarat Elena Udrea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.