Național

Premierul catre ministri: Ciocu' mic!

Ziarul de Vrancea
9 sep 2010 453 vizualizări
Primul-ministru Emil Boc i-a atentionat pe noii ministri, în prima sedinta de guvern organizata dupa remanierea Cabinetului, ca nu va accepta ca teme cu efect economic si social sa fie lansate în dezbatere fara avizul Guvernului.

El a avertizat ca incalcarea acestui principiu va atrage "sanctiuni politice". "O precizare pentru noii colegi: toate politicile pe care Guvernul le promoveaza se stabilesc la aceasta masa, in Guvern. Nu acceptam nici un fel de dezbatere publica a unor teme, proiecte si initiative cu impact pentru economie si pentru populatie care nu au fost discutate la aceasta masa. Nu vrem sa fiti contrazisi de catre colegi de Cabinet pentru declaratii facute pe hol sau la iesirea dintr-o intilnire fara aprobarea Guvernului", a spus Boc noilor ministri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.