Național

Numarul clientilor Tarom s-a subtiat cu 19%

Ziarul de Vrancea
24 aug 2009 516 vizualizări
In primul semestru, compania aeriana a transportat numai 730.000 de pasageri

Compania Tarom a transportat in primul semestru al acestui an peste 730.000 de pasageri, in scadere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, directorul general al companiei, Ruxandra Brutaru. "In primul semestru din 2008 am transportat peste 900.000 de pasageri, iar in acest acest an am inregistrat o scadere de 19% fata de perioada mentionata", a declarat Ruxandra Brutaru. Incepind cu primavara acestui an, Tarom a initiat angajarea de piloti in cadrul companiei si este in continuare in curs de marire a numarului de membri ai personalului navigant. Flota Tarom este alcatuita din 26 de aeronave, operate de 235 piloti. Conform directorului general al companiei, incepind cu data de 2 septembrie Tarom va opera si zboruri directe Bucuresti ""Lyon. "Cursele vor opera in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica, cu plecari din Bucuresti la ora locala 13:15 si plecari din Lyon la ora locala 16:00. Tarifele incep de la 155 euro, pret cu toate taxele incluse", a mai precizat Ruxandra Brutaru. Potrivit companiei, in anul 2008, Tarom a transportat aproape 1,98 milioane de pasageri, cu 5% mai mult decit in anul precedent, si a inregistrat venituri din exploatare in valoare de 404 milioane milioane de dolari, cu aproximativ 10% mai mult fata de 2007. Totodata, reprezentantii companiei spun ca anul trecut au realizat peste 15.000 de curse regulate, cu aproximativ 6,5% mai mult decit in 2007.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.