Național

Taximetristii au taiat rotile masinii unui focsanean

Marius Grigorescu
21 apr 2005 758 vizualizări
Incidentul a avut loc in centrul Focsaniului.

Un focsanean a avut surpriza sa gaseasca doua roti taiate cu un cutit, dupa ce a facut imprudenta sa-si parcheze masina in statia rezervata taxiurilor de la Capela. Ion Ilie, un pensionar de 60 de ani, spune ca a venit ieri dimineata la Focsani sa dea un anunt la ziar. "Mi-a murit cineva si am venit sa dau anunt la condoleante. Am cerut voie taximetristilor sa parchez si eu cinci minute in statia lor. Cind m-am intors, erau toti taximetristii adunati si rideau de mine. Mi-au taiat doua roti de la masina. Mi-au zis sa ma duc sa-mi fac mai repede pana si sa plec. Cind i-am amenintat ca o sa chem politia, au plecat toti", a declarat Ion Ilie. Incidentul a ajuns in atentia politiei. Politistii incearca sa-l identifice pe autorul faptei. Daca va fi identificat, taximetristul care a taiat cele doua roti s-ar putea alege cu dosar penal pentru distrugere. La nivel declarativ, presedintele Camerei Taximetristilor a dezaprobat gestul colegilor sai, dar, suprinzator, considera ca violenta este singura varianta de a elibera parcarile rezervate taximetristilor ocupate abuziv de alti soferi. "Nu este corect ceea ce s-a intimplat, dar este o reactie animalica a taximetristului care vede ca nu mai exista dreptate. De ce persoane fizice parcheaza pe locurile taximetristilor si nu se ia nici o masura? Noi platim pentru fiecare masina o taxa luara la Primarie de ocupare a domeniului public in valoare de 300.000 de lei si, pe linga faptul ca nu sint locuri de parcare indeajuns, le mai gasim si ocupate de altii", a declarat Marius Oancea, presedintele filialei Vrancea a Camerei Taximetristilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.