Național

Femeie de 99 de ani, în stare gravă după ce a fost violată

Ziarul de Vrancea
3 ian 2014 855 vizualizări
"E un caz unic, nu am întâlnit aşa ceva", spune medicul care se ocupă de caz

O femeie de 99 de ani, din judeţul Dolj, care suferă de maladia Alzheimer şi de scleroză a fost internată la spitalul din Craiova în stare gravă, după ce a fost victima unei agresiuni fizice şi a unui viol chiar în seara de Revelion. 

În prima zi a anului 2014, femeia în vârstă de 99 de ani, din localitatea doljeană Sadova, a fost găsită dezbrăcată, bătută şi plină de sânge de către un vecin care venise să îi aducă de mâncare. Femeia locuia singură şi era mereu ajutată de vecini, care veneau cu mâncare, medicamente sau alte lucruri la ea. Starea femeii i-a îngrozit până şi pe medicii care s-au ocupat de ea. "E un caz unic, nu am întâlnit aşa ceva, este cu umărul dislocat, plină de vânătăi, şi pe faţă, şi pe corp, nu se poate discuta cu dânsa, pentru că este şi sclerozată, are şi maladia Alzheimer, dar imaginea este înfricoşătoare. Eu nu credeam că poate fi aşa ceva. Eu regret lipsa pedepsei cu moartea, dar această femeie este descărnată, este greu de crezut că o minte omenească poate să facă aşa ceva", a declarat Alexandru Cameniţă, şef Neurochirurgie, din cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Potrivit poliţiştilor, există deja un cerc de suspecţi.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.