Internațional

Pentru ca i-a fost foame, un rus care si-a mincat mama a primit o sentinta mai usoara

Ziarul de Vrancea
12 nov 2009 660 vizualizări
Un canibal rus care a mincat o parte din corpul mamei sale a primit o sentinta mai usoara din partea judecatorului, care a spus ca barbatului ii era foarte foame dupa ce-si cheltuise banii pe vodca, astfel ca merita o pedeapsa redusa.

Sergey Gavrilov (27 de ani) a marturisit ca nu i-a placut foarte mult carnea mamei sale, dar ca i-a fost foarte foame si a fost nevoit s-o manince. El nu mai avea bani de mincare pentru ca-i cheltuise pe vodca si jocuri de noroc. Rusul si-a lovit mama, in virsta de 55 de ani, in cap, cu o caramida, apoi a strangulat-o cu un cablu electric, dupa ce s-au certat pentru ca femeia nu mai vroia sa-i dea fiului sau bani pentru alcool. Barbatul a pus trupul mamei sale pe balcon si, timp de doua zile, a cheltuit pensia femeii pe alcool si jocuri de noroc. El s-a intors apoi la apartament si, nemaiavind bani pentru mincare, a inceput sa taie bucati din cadavrul mamei sale. Gavrilov a gatit carnea femeii, care inghetase pe balcon, timp de aproximativ o luna.Potrivit legii, rusul ar fi trebuit sa fie condamnat la 15 ani de inchisoare, insa el a primit 14 ani si trei luni, pentru ca a pledat vinovat si pentru ca ii fusese cu adevarat foame cind a mincat din cadavrul mamei sale. Examenul psihologic comandat de instanta a aratat ca barbatul era in deplinatatea facultatilor mintale la momentul savirsirii faptelor. El a fost prins cind un politist l-a urmarit pina acasa, suspectindu-l ca a furat un telefon mobil. Ofiterul a vazut, apoi, pe balcon trupul femeii, cu ambele picioare amputate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.